Banana smântână miere mască de față - Cea mai bună cremă de mână pentru pete de vârstă și riduri

Pentru o a doua mască ai nevoie de o jumătate de banană făcută piure, la care adaugi 1 lingură de smântână și 1 linguriță de miere. Pentru o piele foarte uscată iaurtul poate fi înlocuit cu smântână iar pentru una foarte grasă iaurtul se înlocuiește cu apă.

Aplicați masca pe față și lăsați- o să acționeze 10 minute. Aplică acest amestec pe față și îndepărtează- l după 15 minute cu un tampon umezit cu apă minerală. Banana smântână miere mască de față. Înainte de a o aplica pe faţă, demachiază- te foarte bine!

Amestecați 1 gălbenuș de ou cu 1 lingură de smântână și 1 lingură de suc de morcov proaspăt stors. Pentru combaterea ridurilor îţi poţi face o mască din: o banană jumătate de lingură de miere și 150 ml de apă minerală. Este important să îndepărtezi machiajul de pe față înainte de a folosi masca.

Mască de față cu bicarbonat de sodiu și smântână Mod de preparare Amestecă într- un bol din sticlă sau plastic 3 linguri de smântână grasă cu bicarbonat de sodiu. Aplică pasta obținută pe față las- o să acționeze 30 de minute apoi clătește cu apă călduță. Mască de față cu miere, iaurt și aspirină: 3 componente care- ți vor readuce prospețimea. - 1 lingură de smântână- 1 lingură de ulei de măsline.

Mod de preparare și aplicare: Pune într- un bol toate ingredientele și amestecă cu o lingură. Apoi, iată ce ai de făcut! Clătiți cu apă călduță, apoi cu apă rece.

Banane, smântână şi miere. Aplică masca pentru riduri pe față. După care, aplică o cremă hidratantă pe piele.

Aceasta este o altă mască de față simplă, foarte eficientă. Mască antirid Ai nevoie de:.
♣ Mască de față cu ou și morcov. Banana smântână miere mască de față. Este recomandat să repeți această procedură în fiecare zi.
După 10- 15 minute, clăteşte- te cu apă călduță. Mască pentru combaterea.

Față mască Riduri


O lingură de smântână ; 1 lingura. O lingură de miere ; Banana ar trebui să fie luate coapte, nu verde, o jumătate de stretch de banane, se adaugă miere naturală, cremă, amidon. Toate amestecate până la omogen și aplicate pe o față curățată timp de 15 amesteca o jumatate de banana matura, cu o lingura de miere si o lingura de suc de portocale,.
Vitamina e va reduce ridurile
Piele ascensor avansat anti îmbătrânire crema waar te koop
Fata crema age 30 uk
Lumină anti îmbătrânire
Nebun frumusete anti îmbătrânire cremă 4fl oz
Afișajul arată încremenit în rama sa
Pașaport la reviziile de cremă pe bază de creme pe bază de retiniol
Anti aging masca de argila diy

Banana miere Crema ecollagen

Îmi plac atât de mult BANANELE încât n- aș rezista să le folosesc ca „ mască ” pe față. De fapt, nici nu am nevoie mai ales că am FAȚA și TENUL ca în adolescență deși am niște ani.

Felicitări pentru rețete! Masca pentru faţă cu smântână şi bicarbonat de sodiu este recomandată tenului uscat dar şi celui afectat de puncte negre.